Woonboerderij Ginnum

Wat als je verhuist van een jaren '30 woning in de stad naar een ruime woonboerderij op het platteland? De bewoners hebben advies gevraagd om eenheid aan te brengen tussen de verschillende ruimtes op de benedenverdieping. Dit werd gecreëerd door een juiste indeling, nieuwe keuken en balans in kleuren en materialen.

Bekijk ontwerp

Nieuwbouwappartement centrum Groningen

Verhuizen van een gezinswoning naar een ruim modern nieuwbouwappartement in het centrum. De bewoners, een gezin van vier, hebben deze stap gezet en advies gevraagd om het appartement van 180 m2, verdeeld over twee verdiepingen, een minimalistisch loftgevoel te laten uitstralen in neutrale kleuren en hier en daar een statement.

Bekijk ontwerp

VRIJSTAANDE WONING LEEK

Het na 10 jaar tijd vinden om je huis een make over te geven, omdat de kinderen ook niet meer klein zijn? Een gezin, met 3 kinderen, hebben advies gevraagd om de woonkamer en entree volledig aan te pakken. Dit betekende een nieuwe indeling met nieuwe kleuren, meubels, raamdecoratie, verlichting en styling!

Bekijk ontwerp

Bedrijfspand houthandel Peter's Hout B.V. Bolsward

Een uitbreiding van je bedrijfspand? Dit zorgt ervoor dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Peter's Hout B.V. uit Bolsward heeft advies gevraagd om een ontwerp te maken voor het interieur van de entree, vergaderruimtes, kantine, kantoren en toiletten waarbij de uitstraling recht doet aan waar het bedrijf voor staat.

Bekijk ontwerp

Bedrijfspand Bouwbedrijf Jelle Bruinsma Harlingen

Een uitbreiding van je bedrijfspand? Dit vraagt om een weldoordacht ontwerp voor zowel het exterieur als interieur. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma uit Harlingen heeft advies gevraagd om een ontwerp te maken voor het interieur van de entree, vergaderruimtes en kantine, waarbij binnen en buiten dezelfde sfeer moesten uitstralen.

Bekijk ontwerp

Jaren '70 hoekwoning Leeuwarden

Je bent jong, koopt een royale woning, plaatst een nieuwe keuken en dan? De bewoners, een jong stel, hebben advies gevraagd om van hun gedateerde woning een plek te maken die gezelligheid en persoonlijkheid uitstraalt en uitnodigt om familie en vrienden te ontvangen.

Bekijk ontwerp

Woonboerderij Peins

De woonruimte verbouwen inclusief een nieuwe keuken plaatsen vraagt soms ook om een andere indeling en nieuwe stijl voor het interieur. De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben advies gevraagd voor een nieuwe indeling inclusief werkplek, basic kleurgebruik en de finishing touch d.m.v. stylingtips.

Bekijk ontwerp

Twee onder één kap woning Franeker

Een uitbouw realiseren waardoor opnieuw keuzes gemaakt moeten worden voor o.a. kleuren en materialen? De bewoners, een jong stel met twee dochters, hebben advies gevraagd om de leefkeuken en rest van de woonkamer met elkaar te verbinden d.m.v. eenheid in meubels, kleuren en materialen.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '30 woning Feanwâlden

Verhuizen naar een nieuw huis, maar waarin de sfeer ontbreekt omdat alles wit is? De bewoners, een jong gezin met 2 kinderen, hebben advies gevraagd om van hun nieuw gekochte jaren '30 woning een warme en eigentijdse plek te creëren.

Bekijk ontwerp

Monumentale 2-onder-1 kap woning Ijsselstein

Hoe zorg je voor eenheid en balans als je een nieuwe woning koopt? De bewoner van een monumentale 2-onder-1 kap woning heeft advies gevraagd om eenheid te creëren in het volledige huis. Van woonkamer, tot slaapkamers tot zolder. De wens was om de authentieke details op te laten vallen in een moderne rustige basis met een stoere touch.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande nieuwbouwwoning Drachten

Je bent jong, hebt nog nooit eerder op jezelf gewoond, kiest ervoor om te gaan samenwonen en dat ook nog eens in een woning die jezelf gaat bouwen! Wauw, wat een grote stappen. De bewoners, een jong stel, hebben advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de benedenverdieping en lieten zich graag verrassen.

Bekijk ontwerp

TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING STIENS

Verhuizen, blijven? Verhuizen, blijven? De bewoners, een gezin met 3 jonge kinderen, besloten om te blijven wonen in hun huidige woning en hebben advies gevraagd om een warm, gezellig en fris familiehuis te creëren. Wensen waren een ruime eethoek en zithoek voor het hele gezin, waarbij ook de piano en een boekenkast onderdeel moesten uitmaken van het geheel.

Bekijk ontwerp

Zweedse woning Franeker

Verbouwplannen hebben en willen weten hoe de ruimte er daardoor uit komt te zien? De bewoners, een gezin met twee jonge kinderen, hebben advies gevraagd om een 3D ontwerp te maken van de woonkamer met daarbij advies voor de muurkleuren, vloer en stijl van de nieuwe (tuin)deuren.

Bekijk ontwerp

Twee onder één kap woning Stiens

Extra ruimte creëren met een aanbouw? De bewoners, een gezin met 2 kinderen, hebben advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de woonkamer. Door een nieuwe keuken en aanbouw van 4 meter was de wens om warmte te creëren in een moderne en rustige basis.

Bekijk ontwerp

Jaren '60 woning Surhuisterveen

Het besluit hebben genomen om je interieur te willen veranderen, maar vervolgens vastlopen? De bewoners, een echtpaar waarvan de kinderen al uit huis zijn, hebben advies gevraagd om een compleet interieurontwerp te maken van de woonkamer met als wens verschillende zitplekken in een rustige basis met kleur!

Bekijk ontwerp

Appartement centrum Amsterdam

Al 33 jaar wonen in hetzelfde appartement midden in het centrum van Amsterdam, zonder ooit iets aan het interieur veranderd te hebben. Dat vraagt om hulp! De bewoner heeft advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de woonkamer, hal en slaap/werkkamer met een oppervlakte van ongeveer 48 m2.

Bekijk ontwerp

Jaren '30 woning Berlikum

Verhuizen of toch verbouwen? Het kan een lastig dilemma zijn. De bewoners, een gezin met twee zoons, hebben gekozen voor het laatste. Ze hebben advies gevraagd om met behulp van kleur, materialen en accessoires een strakke en rustige basis neer te zetten zonder dat het kil wordt.

Bekijk ontwerp

ENERGIEZUINIGE HOEKWONING BONIFATIUSPARK LEEUWARDEN

Verhuizen van een karakteristieke jaren '30 woning naar een moderne ruime hoekwoning in een nieuwbouwwijk. De bewoners, een jong gezin, hebben advies gevraagd voor een praktische indeling van de woonkamer en het creëren van warmte, sfeer en eenheid in de kleuren, materialen, meubels en verlichting.

Bekijk ontwerp

Parkwoning Kadekwartier Leeuwarden

Een woning laten bouwen op een unieke plek vlakbij het centrum van Leeuwarden kan zorgen voor keuzestress. Bijvoorbeeld welke kleuren kies je voor de muren? De bewoners, een jong stel, hebben advies gevraagd om de nieuwe woning een stoere doch klassieke uitstraling te geven met behulp van kleuren en muurdecoratie.

Bekijk ontwerp

Karakteristieke vrijstaande woning Achlum

Een andere levensfase? Een ander interieur? Maar wat als je heel veel mooi vindt, hoe maak je dan de juiste keuzes om eenheid en balans te bewaren? De bewoners, een jong gezin, hebben mijn advies gevraagd om in de woonkamer, keuken en hal een tijdloos interieur te creëren met de wensen voor een stalen pui, wandkast op maat én kinderhoek erin meegenomen.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '80 woning Feanwâlden

Verhuizen of toch je huidige interieur aanpakken? En als je voor het laatste kiest hoe breng je dan de verschillende smaken samen? De bewoners, een jong gezin, hebben advies gevraagd om van de woonkamer een rustige, sfeervolle plek te maken met oog voor persoonlijk detail en voldoende ruimte voor de kinderen.

Bekijk ontwerp

Kinderkamer meisje Minnertsga

Hoe leuk is het om je kind ook een mooie en gezellige kamer te geven? Een kamer waar geslapen, gespeeld en geleerd kan worden. De bewoners hebben advies gevraagd om voor hun dochter een lieve meisjeskamer te ontwerpen zonder dat het tuttig wordt.

Bekijk ontwerp

Kinderkamer meisje Minnertsga

Hoe leuk is het om je dochter een gezellige kamer te geven? Een kamer waar geslapen, gespeeld en gelezen kan worden. De bewoners hebben advies gevraagd om voor hun dochter een lieve en vrolijke meisjeskamer te ontwerpen, net zoals voor haar zus.

Bekijk ontwerp

Nieuwbouwwoning Heerenveen

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt veel kijken, over veel dingen moet je nadenken. Hoe fijn is het dat je iemand anders laat nadenken over het interieur? De bewoners, een gezin met één kind, hebben advies gevraagd voor een lichtplan en een compleet ontwerp van de woonkamer waarbij rekening gehouden moest worden met hun liefde voor boeken.

Bekijk ontwerp