Jaren '30 woning Berlikum

Verhuizen of toch verbouwen? Het kan een lastig dilemma zijn. De bewoners, een gezin met twee zoons, hebben gekozen voor het laatste. Ze hebben mijn advies gevraagd om met behulp van kleur, materialen en accessoires een strakke en rustige basis neer te zetten zonder dat het kil wordt.

Bekijk ontwerp

Parkwoning Kadekwartier Leeuwarden

Een woning laten bouwen op een unieke plek vlakbij het centrum van Leeuwarden kan zorgen voor keuzestress. Bijvoorbeeld welke kleuren kies je voor de muren? De bewoners, een jong stel, hebben mijn advies gevraagd om de nieuwe woning een stoere doch klassieke uitstraling te geven met behulp van kleuren en muurdecoratie.

Bekijk ontwerp

Monumentale 2-onder-1 kap woning Ijsselstein

Hoe zorg je voor eenheid en balans als je een nieuwe woning koopt? De bewoner van een monumentale 2-onder-1 kap woning heeft mijn advies gevraagd om eenheid te creëren in het volledige huis. Van woonkamer, tot slaapkamers tot zolder. De wens was om de authentieke details op te laten vallen in een moderne rustige basis met een stoere touch.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '60 woning Sint Annaparochie

Een woonkamer voorzien van nieuwe vloerisolatie betekent alles over hoop. Waarom dan ook niet gelijk de muren een nieuwe kleur geven en nadenken over een andere indeling? De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben mijn advies gevraagd voor kleuren, materialen en een nieuwe indeling inclusief pelletkachel. Het moest weer een warm en gezellig familiehuis worden!

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '30 nieuwbouwwoning Menaldum

Je eigen woning ontwerpen en een grote rol spelen in de uitvoering ervan? Dan kan de energie en creativiteit ontbreken om je daarna ook nog bezig te houden met het interieur. De bewoners, een jong stel met twee kleine kinderen, hadden dit gevoel. Zij hebben mijn advies gevraagd voor een juiste indeling van de woonkamer en het kiezen van kleur op de muur.

Bekijk ontwerp

Vrijstaand nieuwbouw herenhuis Minnertsga

Wat als je nieuw gekochte eettafel en eetkamerstoelen niet passen bij de rest van het interieur? De bewoners, een jong stel met een baby, hebben mijn advies gevraagd om meer eenheid aan te brengen in de stijl van de nieuwe eethoek. Dit werd gecreëerd door een andere indeling, nieuwe meubels, muurdecoratie en woonaccessoires.

Bekijk ontwerp

Karakteristieke vrijstaande woning Rinsumageast

Een gedateerde woning kopen en deze verbouwen tot een droomhuis? De bewoners, een stel met een grote liefde voor paarden, hebben dit aangedurfd en kochten een karakteristiek vrijstaand huis met veel grond. Zij hebben mijn advies gevraagd om van de leefkeuken een stoere en tegelijk warme ruimte te maken met behulp van kleur en muurdecoratie.

Bekijk ontwerp

Tussenwoning Leeuwarden

Hoe zorg je voor een praktische indeling van je woonkamer met voldoende oplossingen voor opbergruimte? De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben mijn advies gevraagd om creatief om te gaan met de ruimte én te zorgen voor rust en eenheid in de woonkamer en keuken door middel van kleur.

Bekijk ontwerp

Kinderkamer meisje Minnertsga

Hoe leuk is het om je kind ook een mooie en gezellige kamer te geven? Een kamer waar geslapen, gespeeld en geleerd kan worden. De bewoners hebben mijn advies gevraagd om voor hun dochter een lieve meisjeskamer te ontwerpen zonder dat het tuttig wordt.

Bekijk ontwerp

Royale vrijstaande woning Stiens

Verhuizen naar een droomhuis op een droomplek? Dan wil je ook dat het interieur klopt en past bij de woning. De bewoners, een gezin met twee jonge kinderen, hebben daarom mijn advies gevraagd voor een compleet interieurplan van hun nieuwe woning. En ... kleur mocht niet ontbreken!

Bekijk ontwerp

Jaren '30 woning Leeuwarden

Iets anders willen met het interieur, maar niet precies weten hoe en waar te beginnen? De bewoners, een jong gezin, hadden deze behoefte ook en hebben mijn advies gevraagd om door middel van kleuren en muurdecoratie een tijdloos, sfeervol en stoer familiehuis te creëren.

Bekijk ontwerp

Kantoorruimte transportbedrijf Minnertsga

Druk zijn met het runnen van je bedrijf en geen tijd en inspiratie hebben voor het inrichten van je kantoorruimte? Vrieswijk Minnertsga B.V. heeft mijn advies gevraagd om van een kleine kantoorruimte een praktische werkplek te maken. Het moest uitnodigen om klanten te ontvangen en tevens de mogelijkheid bieden om goed te kunnen werken.

Bekijk ontwerp

2-onder-1-kapwoning Stiens

Net een enorme verbouwing achter de rug, waarbij alle muren wit zijn gestuct. Tja ... en dan? De bewoners, een echtpaar waarvan de kinderen al uit huis zijn, hebben mijn advies gevraagd om warmte en sfeer toe te voegen zodat het weer een geheel zou gaan worden.

Bekijk ontwerp

Nieuwbouwwoning Goutum Súd

Verhuizen van een karakteristieke sfeervolle jaren ’30 woning naar een ruime hoekwoning in een nieuwbouwplan. De bewoners, een gezin met twee jonge kinderen, hebben mijn advies gevraagd voor een indeling van de woonkamer en het creëren van warmte en sfeer in hun (destijds) nieuw te bouwen huis.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande gezinswoning Grou

Blij zijn met je woning maar nooit meer iets veranderd aan de inrichting, indeling en/of kleuren sinds je er bent komen wonen? De bewoners, een jong stel met twee kinderen, hebben mijn advies gevraagd voor een nieuwe indeling van de woonkamer en het toevoegen van een verrassende mix aan kleuren voor nog meer warmte en gezelligheid.

Bekijk ontwerp

Twee onder één kap nieuwbouwwoning Techum

Zie jij door de bomen het bos soms ook niet meer bij het kiezen van de juiste muurkleur voor je woonkamer? De bewoners, een jong stel, hadden dit gevoel ook en hebben mijn advies gevraagd om te bepalen wat voor muurkleur en/of behang toegepast moest gaan worden in hun nieuwbouwwoning.

Bekijk ontwerp

Eengezinswoning Meppel

Drukke baan, jonge kinderen, groot sociaal netwerk en daardoor weinig tijd en energie om je ook nog bezig te houden met het interieur. De bewoners, een gezin met twee jonge dochters, hebben mijn advies gevraagd om van hun huis weer een thuis te maken ... mét voldoende opbergruimte!

Bekijk ontwerp

Bedrijfskantine Gemeente Leeuwarden

Een kantine is een belangrijke plek voor een bedrijf. Hij wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt; lunchen, relaxen, presentaties en werkoverleggen. Het moet een ruimte zijn waar collega's zich prettig voelen . De Gemeente Leeuwarden heeft mijn advies gevraagd voor het realiseren van een make-over voor de bedrijfskantine van Stadsontwikkeling en Beheer. Kernwoorden waren functioneel, sfeervol en stoer.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande woning Ried

Wonen in een prachtig vrijstaand huis met veel grote raampartijen en uitzicht op de omliggende tuin. De bewoners, een echtpaar waarvan de kinderen al uit huis zijn, hebben mijn advies gevraagd bij het toevoegen van kleur(en) en de juiste accessoires. Dit om de woonkamer weer een frisse boost te geven.

Bekijk ontwerp

Landelijke woning Sopsum

De kans krijgen om een prachtige bestaande woning uit te bouwen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht over de landerijen? Deze bewoners grepen die kans en hebben mijn advies gevraagd voor de kleuren, type meubels en verlichting in de woonkamer, hal, bovenverdieping en master bedroom.

Ontwerp volgt