Monumentale 2-onder-1 kap woning Ijsselstein

Hoe zorg je voor eenheid en balans als je een nieuwe woning koopt? De bewoner van een monumentale 2-onder-1 kap woning heeft advies gevraagd om eenheid te creëren in het volledige huis. Van woonkamer, tot slaapkamers tot zolder. De wens was om de authentieke details op te laten vallen in een moderne rustige basis met een stoere touch.

Bekijk ontwerp

Parkwoning Kadekwartier Leeuwarden

Een woning laten bouwen op een unieke plek vlakbij het centrum van Leeuwarden kan zorgen voor keuzestress. Bijvoorbeeld welke kleuren kies je voor de muren? De bewoners, een jong stel, hebben advies gevraagd om de nieuwe woning een stoere doch klassieke uitstraling te geven met behulp van kleuren en muurdecoratie.

Bekijk ontwerp

BEDRIJFSPAND BOUWBEDRIJF JELLE BRUINSMA HARLINGEN

Een uitbreiding van je bedrijfspand? Dit vraagt om een weldoordacht ontwerp voor zowel het exterieur als interieur. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma uit Harlingen heeft advies gevraagd om een ontwerp te maken voor het interieur van de entree, vergaderruimtes en kantine, waarbij binnen en buiten dezelfde sfeer moesten uitstralen.

Bekijk ontwerp

Jaren '30 woning Berlikum

Verhuizen of toch verbouwen? Het kan een lastig dilemma zijn. De bewoners, een gezin met twee zoons, hebben gekozen voor het laatste. Ze hebben advies gevraagd om met behulp van kleur, materialen en accessoires een strakke en rustige basis neer te zetten zonder dat het kil wordt.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '60 woning Sint Annaparochie

Een woonkamer voorzien van nieuwe vloerisolatie betekent alles over hoop. Waarom dan ook niet gelijk de muren een nieuwe kleur geven en nadenken over een andere indeling? De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben advies gevraagd voor kleuren, materialen en een nieuwe indeling inclusief pelletkachel. Het moest weer een warm en gezellig familiehuis worden!

Bekijk ontwerp

Landelijke woning Sopsum

De kans krijgen om een prachtige bestaande woning uit te bouwen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht over de landerijen? Deze bewoners grepen die kans en hebben advies gevraagd voor de kleuren, type meubels en verlichting in de woonkamer, hal, bovenverdieping en master bedroom, met als doel een modern chique uitstraling te creëren.

Bekijk ontwerp

Jaren '30 woning Leeuwarden

Iets anders willen met het interieur, maar niet precies weten hoe en waar te beginnen? De bewoners, een jong gezin, hadden deze behoefte ook en hebben advies gevraagd om door middel van kleuren en muurdecoratie een tijdloos, sfeervol en stoer familiehuis te creëren.

Bekijk ontwerp

Oude woning met moderne aanbouw Menaldum

Een oude woning kopen en deze vergroten door een nieuwe moderne woning er aan vast te bouwen. De bewoners, een gezin met drie kinderen, hebben advies gevraagd om een compleet ontwerp te maken van de benedenverdieping waarbij het oude en nieuwe deel één geheel moest vormen in sfeer.

Bekijk ontwerp

VRIJSTAANDE WONING LEEK

Het na 10 jaar tijd vinden om je huis een make over te geven, omdat de kinderen ook niet meer klein zijn? Een gezin, met 3 kinderen, hebben advies gevraagd om de woonkamer en entree volledig aan te pakken. Dit betekende een nieuwe indeling met nieuwe kleuren, meubels, raamdecoratie, verlichting en styling!

Bekijk ontwerp

Nieuwbouwwoning Heerenveen

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt veel kijken, over veel dingen moet je nadenken. Hoe fijn is het dat je iemand anders laat nadenken over het interieur? De bewoners, een gezin met één kind, hebben advies gevraagd voor een lichtplan en een compleet ontwerp van de woonkamer waarbij rekening gehouden moest worden met hun liefde voor boeken.

Bekijk ontwerp

Karakteristieke vrijstaande woning Achlum

Een andere levensfase? Een ander interieur? Maar wat als je heel veel mooi vindt, hoe maak je dan de juiste keuzes om eenheid en balans te bewaren? De bewoners, een jong gezin, hebben mijn advies gevraagd om in de woonkamer, keuken en hal een tijdloos interieur te creëren met de wensen voor een stalen pui, wandkast op maat én kinderhoek erin meegenomen.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande nieuwbouwwoning Drachten

Je bent jong, hebt nog nooit eerder op jezelf gewoond, kiest ervoor om te gaan samenwonen en dat ook nog eens in een woning die jezelf gaat bouwen! Wauw, wat een grote stappen. De bewoners, een jong stel, hebben advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de benedenverdieping en lieten zich graag verrassen.

Bekijk ontwerp

Appartement centrum Amsterdam

Al 33 jaar wonen in hetzelfde appartement midden in het centrum van Amsterdam, zonder ooit iets aan het interieur veranderd te hebben. Dat vraagt om hulp! De bewoner heeft advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de woonkamer, hal en slaap/werkkamer met een oppervlakte van ongeveer 48 m2.

Bekijk ontwerp

ENERGIEZUINIGE HOEKWONING BONIFATIUSPARK LEEUWARDEN

Verhuizen van een karakteristieke jaren '30 woning naar een moderne ruime hoekwoning in een nieuwbouwwijk. De bewoners, een jong gezin, hebben advies gevraagd voor een praktische indeling van de woonkamer en het creëren van warmte, sfeer en eenheid in de kleuren, materialen, meubels en verlichting.

Bekijk ontwerp

TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING STIENS

Verhuizen, blijven? Verhuizen, blijven? De bewoners, een gezin met 3 jonge kinderen, besloten om te blijven wonen in hun huidige woning en hebben advies gevraagd om een warm, gezellig en fris familiehuis te creëren. Wensen waren een ruime eethoek en zithoek voor het hele gezin, waarbij ook de piano en een boekenkast onderdeel moesten uitmaken van het geheel.

Bekijk ontwerp

Woonboerderij Peins

De woonruimte verbouwen inclusief een nieuwe keuken plaatsen vraagt soms ook om een andere indeling en nieuwe stijl voor het interieur. De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben advies gevraagd voor een nieuwe indeling inclusief werkplek, basic kleurgebruik en de finishing touch d.m.v. stylingtips.

Bekijk ontwerp

Vrijstaande jaren '80 woning Feanwâlden

Verhuizen of toch je huidige interieur aanpakken? En als je voor het laatste kiest hoe breng je dan de verschillende smaken samen? De bewoners, een jong gezin, hebben advies gevraagd om van de woonkamer een rustige, sfeervolle plek te maken met oog voor persoonlijk detail en voldoende ruimte voor de kinderen.

Bekijk ontwerp

Kinderkamer meisje Minnertsga

Hoe leuk is het om je kind ook een mooie en gezellige kamer te geven? Een kamer waar geslapen, gespeeld en geleerd kan worden. De bewoners hebben advies gevraagd om voor hun dochter een lieve meisjeskamer te ontwerpen zonder dat het tuttig wordt.

Bekijk ontwerp

Kantoorruimte transportbedrijf Minnertsga

Druk zijn met het runnen van je bedrijf en geen tijd en inspiratie hebben voor het inrichten van je kantoorruimte? Vrieswijk Minnertsga B.V. heeft advies gevraagd om van een kleine kantoorruimte een praktische werkplek te maken. Het moest uitnodigen om klanten te ontvangen en tevens de mogelijkheid bieden om goed te kunnen werken.

Bekijk ontwerp

Royale vrijstaande woning Stiens

Verhuizen naar een droomhuis op een droomplek? Dan wil je ook dat het interieur klopt en past bij de woning. De bewoners, een gezin met twee jonge kinderen, hebben daarom advies gevraagd voor een compleet interieurplan van hun nieuwe woning. En ... kleur mocht niet ontbreken!

Bekijk ontwerp

Tussenwoning Leeuwarden

Hoe zorg je voor een praktische indeling van je woonkamer met voldoende oplossingen voor opbergruimte? De bewoners, een gezin met twee kinderen, hebben advies gevraagd om creatief om te gaan met de ruimte én te zorgen voor rust en eenheid in de woonkamer en keuken.

Bekijk ontwerp

Vrijstaand nieuwbouw herenhuis Minnertsga

Wat als je nieuw gekochte eettafel en eetkamerstoelen niet passen bij de rest van het interieur? De bewoners, een jong gezin, hebben advies gevraagd om meer eenheid aan te brengen in de stijl van de nieuwe eethoek. Dit werd gecreëerd door een andere indeling, nieuwe meubels, muurdecoratie en woonaccessoires.

Bekijk ontwerp

Karakteristieke vrijstaande woning Rinsumageast

Een gedateerde woning kopen en deze verbouwen tot een droomhuis? De bewoners, een stel met een grote liefde voor paarden, hebben dit aangedurfd en kochten een karakteristiek vrijstaand huis met veel grond. Zij hebben advies gevraagd om van de leefkeuken een stoere en tegelijk warme ruimte te maken met behulp van kleur en muurdecoratie.

Bekijk ontwerp

Twee onder één kap woning Wommels

Blij zijn met je woning maar nooit meer iets veranderd aan het interieur sinds je er bent komen wonen? De bewoners, een gezin met twee kinderen, waren na 10 jaar toe aan wat nieuws en hebben advies gevraagd voor een nieuwe indeling, nieuwe meubels en een verrassende mix aan kleuren voor meer warmte en gezelligheid.

Bekijk ontwerp

Twee onder één kap woning Stiens

Extra ruimte creëren met een aanbouw? De bewoners, een gezin met 2 kinderen, hebben advies gevraagd voor een compleet interieurontwerp van de woonkamer. Door een nieuwe keuken en aanbouw van 4 meter was de wens om warmte te creëren in een moderne en rustige basis.

Ontwerp volgt