OVER TUSSEN DE MUREN

“Dat ben ik: Lyanne Jellema, interieurontwerper en stylist. Mijn passie voor interieur, mooie producten en materialen heb ik altijd toegepast in mijn eigen woningen. In 2016 heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie succesvol afgerond. Daarna was ik er klaar voor om mijn enthousiasme en gedrevenheid voor dit vak ook met anderen te delen. Zo is Tussen de Muren sinds april 2017 een feit!” Meerdere SketchUp cursussen hebben er voor gezorgd dat ik mijn ideeën en creativiteit ook kan vertalen naar 3D ontwerpen.

“In de diensten die ik aanbied zal er altijd voor gezorgd worden dat de indeling, inrichting en sfeer aansluiten op de manier zoals de bewoners willen leven. Uiteindelijk draait het erom dat je een goed gevoel krijgt in een omgeving. Je ‘thuis’ voelt. Samen met de bewoners bepaal ik wat nodig is om ervoor te zorgen dat een interieurprobleem wordt opgelost of interieurwens wordt vervuld. Of het nu gaat om grote beslissingen als het kiezen van de juiste meubels en het materiaal voor een vloer, of om kleine details die een huis juist sfeer geven, zoals de kleuren voor de muur en accessoires. Want ook met kleine creatieve aanpassingen, waar mogelijk low budget, kun je een groots effect creëren!” Tussen de Muren geeft advies aan zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk diensten

Enthousiast en persoonlijk. Professioneel advies wat goed aansloot bij mijn wensen en gemaakte moodboard. Fijne en vlotte communicatie.

C. Keizer

Lyanne heeft een super mooi plan gemaakt voor onze woonkamer, die we vervolgens helemaal in ons eigen tempo hebben ingevuld en waar wij erg blij mee zijn. Dank Lyanne en heel veel succes!

Familie Siderius

Na onze verbouwing heeft Lyanne een interieurplan gemaakt om meer warmte toe te voegen in ons strakke interieur. Op basis van dit plan heeft Lyanne mij meegenomen naar leuke woonwinkels om accessoires en klein meubilair te shoppen! Het eindresultaat is een strak interieur met een warme uitstraling. Precies wat we wilden!

Familie Brouwer

Lyanne heeft een professioneel interieurplan voor ons gemaakt. Opvallend is dat haar plan een zelfde soort sfeer oproept als ons moodboard, maar dat Lyanne er een heel originele draai aan heeft gegeven. De kleuren die zij gekozen heeft, hadden wij niet kunnen bedenken. We zijn blij met de uitstraling die ons huis nu heeft. Dit hadden wij zonder Lyanne echt niet op deze manier voor elkaar kunnen krijgen.

B.N. Hoogeboom

We zijn erg tevreden met de diensten van Lyanne. Niet alleen was het contact heel prettig (en gezellig!), maar ook het uiteindelijke advies en de uitwerking in de mooie plattegronden en 3D weergave vonden we erg mooi! We zijn blij met een aantal verrassende ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht en gaan hier zeker verder mee.

Familie Brander