DIENSTEN

In al mijn diensten is het advies in de basis gebaseerd op gevoel. Daarom kom ik graag bij je thuis voor een vrijblijvend intakegesprek. Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hieronder een aantal bouwstenen. Na het eerste (gratis) kennismakingsgesprek ontvang je via de mail een passende offerte.

INTERIEURONTWERP MET BOUWSTENEN

Een interieurontwerp bestaat uit verschillende onderdelen. Welke onderdelen op jou van toepassing zijn hangt af van je wensen, eisen en budget. Hieronder vind je zes bouwstenen die met elkaar zorgen voor een compleet interieurontwerp. Aan de hand van deze bouwstenen bepaal jij zelf hoe je interieurontwerp er in 3D uit komt te zien. Starttarief vanaf € 350,- afhankelijk van oppervlakte en aantal ruimtes. Met de verschillende bouwstenen bij elkaar wordt de totaalprijs bepaald, afhankelijk van wensen en eisen.

Dit wil ik!

Bouwsteen 1: Indeling

Een goede indeling is het geheim van een comfortabel en leefbaar huis. Een 'goede' indeling verschilt natuurlijk per persoon, stel en gezin. En ook per levensfase. Geen idee waar te beginnen? Graag creëer ik originele en functionele indelingsvoorstellen.

Bouwsteen 2: Kleur | materiaal

Kleur is een essentieel onderdeel van het interieur, het is zelfs één van de grootste sfeermakers. Als het op de juiste manier wordt toegepast kun je er een groots effect mee bereiken. Maar hoe kies je de juiste kleuren en materialen? Graag verras ik je met een sfeervol en tijdloos kleurenpalet.

Bouwsteen 3: Licht

Als je een ruimte optimaal wilt benutten, heb je goede verlichting nodig. Iets wat vaak vergeten wordt, helaas. Verlichting moet sfeervol zijn, maar bovenal effectief. Graag adviseer ik je over het toepassen van de juiste verlichting die past in het ontwerp en zorgt voor het gewenste effect.

Bouwsteen 4: Meubilair

Iedere woning heeft meubels nodig. Maar welke meubels kies je? Belangrijk is een goede afstemming tussen de decoratieve en functionele waarde ervan. Graag adviseer ik over het toepassen van de juiste meubels die aansluiten bij het interieurontwerp, budget en de wensen.

Bouwsteen 5: Maatwerk

Praktisch, uniek en origineel! Met op maat gemaakte meubels kun je een ruimte heel efficiënt inrichten én het leuke is ... ze zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Graag neem ik maatwerk mee in het interieurontwerp, om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten.

Bouwsteen 6: Styling

Styling is de finishing touch voor je interieur! Met het herschikken van eigen spullen en het toevoegen van nieuwe accessoires creëer je balans, eenheid en persoonlijkheid. Graag adviseer ik over het toepassen van de juiste woonaccessoires die passen in het totaalplaatje.

GOED OM TE WETEN

Binnen een straal van 25 km vanaf Stiens worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,30 per gereden kilometer. Indien de totale reisafstand groter is dan 120 kilometer, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 35,- per uur.

De diensten zijn van BTW vrijgesteld.