ENERGIEZUINIGE HOEKWONING BONIFATIUSPARK LEEUWARDEN

Type woning: Royale energiezuinige hoekwoning
Woonplaats: Leeuwarden
Bewoners: Gezin met 3 kinderen
Interieurvraag bewoners: “Hoe zorgen we voor een juiste indeling van de lange woonkamer, én met welke kleuren, meubels, raamdecoratie en decoratie wordt het een sfeervol en eigentijds interieur?”
Advies Tussen de Muren: De lange woonkamer wordt onderbroken door een op maat gemaakte roomdivider; deze zorgt ervoor dat de eethoek en zithoek meer van elkaar gescheiden worden. Met 3 kinderen mocht een kinderhoek ook niet ontbreken, deze is geplaatst in de hoek bij de openslaande tuindeuren. Voor de kleuren is gewerkt met een warm kleurenpalet van beige/bruin/terra tinten. Een donkere accentkleur in de kinderhoek en op de roomdivider geeft het wat extra pit. Ook de aluminium deuren geven extra karakter aan het huis. Droogbloemen, planten en persoonlijke foto’s maken het interieur persoonlijk en levendig.

3D IMPRESSIES WOONKAMER

De witte keuken komt nog mooier uit met een sprekende kleur
De roomdivider creëert een aparte zithoek en eethoek

3D IMPRESSIES ZITHOEK

De wens was een grote hoekbank voor veel zitplekken
Foto’s en zwarte accenten voor extra persoonlijkheid
Een intieme zithoek met een draaifauteuil als extra zitplek

3D IMPRESSIES KEUKEN

3D IMPRESSIES KINDERHOEK

Geverfd plafond in de kinderhoek
Een ovalen eettafel voor het grote raam