LANDELIJKE WONING SOPSUM

Type woning: Vrijstaande verbouwde landelijke woning
Woonplaats: Sopsum
Bewoners: Jong stel
Interieurvraag bewoners: “Hoe creëren we eenheid en balans in kleuren en materialen, met een moderne chique uitstraling van de ruimtes?”
Advies Tussen de Muren: Om een modern chique interieur te creëren wordt gewerkt met warme diepe kleuren van hoogwaardige kwaliteit, zachte en rijke texturen voor behang en materialen als marmer, messing en fluweel. Door kleuren, materialen en verlichting in verschillende ruimtes terug te laten komen zijn deze toch met elkaar verbonden en vormen ze een geheel.

Woonkamer
De muren in de woonkamer krijgen een diepe tint grijswit met een vleugje kaki. Behang van fluweelzacht leer in een vergelijkbare kleur geeft extra diepte en spanning. Velours in diepgroen wordt toegepast voor de banken en geeft de zithoek hiermee een intieme luxe uitstraling. Het materiaal messing komt terug in salontafels, verlichting en decoratie. Een persoonlijke touch wordt toegevoegd d.m.v. een kunstwerk aan de muur. In de serre wordt een ovale eettafel van 3,5 meter in eikenhout gecombineerd met comfortabele grijze eetkamerstoelen. De raamkozijnen krijgen een zwarte kleur, om contrast aan te brengen en te zorgen voor eenheid met de aangebouwde serre en de zwarte keuken. Het geeft karakter!

Hal en toilet
Van de hal wordt een statement gemaakt. Alle muren, deuren, kozijnen en plinten worden in een donkergrijze kleur met blauwe ondertoon geverfd. Het fotobehang bij de trapopgang tot aan de vide met grote vintage bloemen is dé eyecather en maakt de ontvangst een ware beleving! De kleuren van de hal worden doorgetrokken in het toilet, waar wederom behang zal zorgen voor allure.

Slaapkamer
De slaapkamer is licht gehouden. Een ruimte om tot rust te komen, zonder afleiding.

3D IMPRESSIES FOTOREALISTISCH

Met dank aan BuroVisual

Behang met een rijke textuur van Dutch Walltextile Company | Decoratie in messing | Kunstwerk
Donkergroene fluwelen banken met kussens in warme rijke stoffen
Grote houten ovalen eettafel | Rookglas bollen als verlichting
Visgraat vloer | Dressoir van donker hout met messing details
Grijsblauwe entree met bloemenbehang tot aan vide

3D IMPRESSIES

EINDRESULTAAT