DIENSTEN

In al mijn diensten is het advies in de basis gebaseerd op gevoel. Daarom kom ik graag bij je thuis voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin gaat het er vooral om dat jij je gevoel laat spreken en kijken we samen hoe we een optimale basis kunnen creëren voor jouw interieur. Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hieronder een aantal opties. Na het eerste (gratis) kennismakingsgesprek ontvang je via de mail een passende offerte.

Interieurontwerp

Wil je graag iets anders met je interieur, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Een goed plan zal jou hierbij helpen en je enthousiast gaan maken om zelf die metamorfose te realiseren. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bepalen we je wensen en woonvoorkeuren. Hiermee ga ik aan de slag om een interieur op maat voor je te ontwerpen. Je ontvangt:

  • Moodboard
  • 2D of 3D plattegrond (in overleg te bepalen) met indeling
  • Kleuradvies
  • Advies meubilair, accessoires, verlichting, raamdecoratie (afhankelijk wat van toepassing is)
  • Schriftelijke toelichting

Het ontwerp kom ik persoonlijk aan je toelichten en uiteraard blijf ik bereikbaar voor vragen wanneer je zelf aan de slag gaat.

Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende onderdelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Dit wil ik!

Interieuradvies bij je thuis (2 uren)

De basis van je interieur staat, maar toch ben je nog niet helemaal tevreden. Je hebt nog een aantal specifieke woonvragen. Ik kom bij je langs om mee te kijken. Tijdens het bezoek kun je vragen stellen en zal ik je tips en adviezen geven die jij vervolgens zelf kunt gaan toepassen. Hoe leuk is dat? Het is belangrijk dat je de vragen genoteerd hebt, zodat we ook de volledige tijd goed kunnen benutten.

Dit wil ik!

Personal shopping

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf van een nieuw interieur? Wil je tips voor leuke woonwinkels of vind je het leuk om samen met een interieurstylist inspiratie op te doen?

Samen gaan we een halve dag / dag (duur in overleg te bepalen) op pad langs inspirerende woonadressen die aansluiten bij jouw woonwensen en smaak. Voorafgaand aan deze dag bepalen we op basis van het interieurontwerp of een intakegesprek waar je behoefte aan hebt.

Dit wil ik!

Verkoopstyling particulier

Je huis staat te koop en het aantal bezichtigingen valt tegen? Je wilt je huis zo snel mogelijk verkopen? Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de woningzoekenden al binnen één minuut beslist of ze de woning daadwerkelijk willen kopen of niet. Deze beslissing begint bij het oriënteren op internet.

In een paar uur kom ik jouw woning aantrekkelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek. Dit allemaal met je eigen meubels en accessoires om je niet onnodig op kosten te jagen.

Dit wil ik!